Ez meg mi?

Hogy mi is a pelenkatorta?

4 szintes Chicco pelenkatorta fiúknak

Ha két szóban szeretném összefoglalni: ajándékcsomag kismamáknak.

Tulajdonképpen a leghasznosabb ajándék, amit egy kismama kaphat, ugyanis tele van olyan ajándékokkal, amikre biztosan szükség lesz a baba érkezésekor. Az alapja mindig valamilyen eldobható pelenka. A pelenka mérete attól függ, hogy éppen mekkora a baba. Ha még nem született meg, akkor sem a legkisebb méretet ajánlom, mert abból általában úgyis bevásárolnak az újdonsült szülők, és a baba az első hetekben olyan gyorsan nő, hogy hamar váltani kell.

A kiegészítők, vagyis a pelenkatorta “tölteléke” tetszés szerint variálható. Bármi lehet, ami egy babával kapcsolatban hasznos lehet, pl. cumi, cumisüveg, rágóka, plüssjáték, kiscipő, textilpelenka, babapléd vagy ruhanemű.

De a kismamákra is lehet gondolni, és belerejthetjük például az anyuka kedvenc krémjét vagy csokiját: valami apró kedvességet, ami csak neki szól.

De hogy a kispapák se maradjanak ki a sorból, akár egy üveg bort vagy pezsgőt is választhatunk a tortához.

A variációk száma végtelen, és én igyekszem minden kérést teljesíteni, legyen az bármi!

Ha viszont ötleted sincs, hogy mit tegyünk bele, akkor az is elég, ha megmondod, hogy kisfiúnak vagy kislánynak lesz-e a torta, és hány hónapos. Én pedig összeállítok egy olyan pelenkatortát, ami biztosan tetszeni fog a mamának és babának is!